Le Friterie **

 • Tijdstip: 12u30 – 12u40, week
 • Aantal klanten voor ons: 0
 • Zitplaatsen: in de frituur zelf zijn er minstens 40 zitplaatsen. Bij mooi weer kan men ook op het terras zitten waar plaats is voor minstens 20 mensen.
 • Assortiment: een redelijk uitgebreid assortiment aan vleessnacks, aangevuld met broodjes en dergelijke. Een pluspunt is de uitgebreide keuze aan hamburgers en broodjes met gefrituurde snacks.
 • Specialiteit van het huis: geen.

Bestelling (de afzonderlijke prijzen worden zo snel mogelijk aangevuld)
Mini met stoofvleessaus en mayonaise, broodje mitraillette met curryworst en speciaalsaus.

Bicky burger (€3,60).
Le Friterie - Bicky burger

 • Smaak: 5,5/10
  De frietjes waren mooi goudbruin gebakken maar we werden niet volledig weggeblazen door de smaak. Een van de frietlovers had het gevoel alsof hij diepvriesfrietjes uit de supermarkt aan het eten was. Het broodje van de Bicky burger was niet volledig opgewarmd (wat voor ons toch wel een vereiste is) en er lag veel te weinig saus op de hamburger waardoor de Bicky burger veel te droog was. De stoofvleessaus had een sterke fondsmaak en leek ons niet huisgemaakt (wat op zich niet echt een probleem is, maar zorg dan wel dat je lekkere stoofvleessaus aankoopt). Het broodje mitraillette was best wel lekker en was van net voldoende saus voorzien.
 • Prijs/kwaliteit: 5/10
  We vielen bijna achterover toen we hoorden hoeveel we moesten betalen. Een rekening van meer dan 14 EUR voor twee personen is best wel veel als je het vergelijkt met andere frituren. We zouden het er nog wel voor over hebben moest de smaak superieur zijn, maar dat was spijtig genoeg niet het geval.
 • Klantvriendelijkheid: 6,5/10
  Toen we de frituur binnenwandelden werden we vriendelijk begroet door de uitbaatster maar voor de rest was er weinig tot geen interactie, wat (toegegeven) niet noodzakelijk maar wel typisch is voor een bezoekje aan de frituur. Een pluspunt is wel het feit dat men een klantenkaart krijgt waarbij men per aankoopschijf van 5 EUR een stempel krijgt. Wanneer de klantenkaart vol is, krijgt men een grote puntzak friet gratis. (helaas vergat men bij ons de klantenkaart af te stempelen)

Adres en openingstijden
Turnhoutsebaan 422
2970 Schilde
T: +32 3 337 60 45

Maandag               11u30 – 14u00          16u30 – 22u30
Dinsdag                 11u30 – 14u00          16u30 – 22u30
Woensdag             11u30 – 22u30
Donderdag            11u30 – 14u00          16u30 – 22u30
Vrijdag                  11u30 – 22u30
Zaterdag                GESLOTEN
Zondag                  16u30 – 22u30

This entry was posted in Antwerpen, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Le Friterie **

 1. Ðownƒorce says:

  Zeer onvriendelijke service van de Russisch achtige werkneemster. Zeer lekkere bicky burger, het brood van de smos was wel al zeer hard/oud. De mannelijke werknemer houde zich wat afzijdig toen de werkneemster het niet volledig opnemen van onze bestelling niet toegaf en zeer boertig onvriendelijk riep dat we dat niet gezegd hadden. Wat we zeer duidelijk zeer zeker wel hadden gedaan. Voor ons spijtig genoeg de laatste keer, een mooie rustige locatie om te eten maar je welkom voelen is toch echt wel nodig om te ontspannen lijkt me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s