Frituur Torenplein ***

 • Tijdstip: 13u05 – 13u15, week
 • Aantal klanten voor ons: 0
 • Zitplaatsen: in de zaak zijn er drie ruime tafels voorzien voor in totaal twaalf personen. Daarnaast heeft men ook aan de allerkleinsten gedacht en zijn er een kindertafel met twee bijhorende stoeltjes aanwezig en nog een extra hoge kinderstoel. Buiten biedt het terras plaats aan acht personen.
 • Assortiment: het assortiment was niet extreem uitgebreid maar iedereen kan er wel z’n gading vinden in het assortiment van Mora. Op het vlak van sauzen is men iets minder trouw aan een bepaald merk; men gebruikt zowel sauzen van Manna als van Pauwels. Ook de Bicky sauzen mogen niet ontbreken in dit lijstje.
  Dit frituur biedt ook enkele huisgemaakte specialiteiten aan: tartaar, stoofvlees, goulash, kleine saté, kipsaté, kippenboutjes, kaaskroket en garnaalkroket.

Bestelling
Mini (€1,80) met Joppiesaus (€0,80), kleintje (€2,00) met speciaalsaus (€1,40) en een kleintje (€2,00) met verse tartaar (€1,00).

Mini met joppiesaus, kleintje met tartaar, kleintje met speciaalsaus

Mini met joppiesaus, kleintje met tartaar, kleintje met speciaalsaus

Vleeskroket (€1,80) en goulashkroket (€1,90).

Vlees- en goulashkroket

Vlees- en goulashkroket

Bicky burger (€2,90).

Bicky burger

Bicky burger

 • Smaak: 8/10
  De frietjes waren mooi goudbruin gebakken en je kon proeven dat ze lekker krokant gebakken waren in vers vet. Zoals het iedere goede friturist betaamt, vroeg de uitbater ook of we zout op onze frietjes wilden en uiteraard wilden we dat! De uitbater is ook een van de weinige frituristen die de perfecte hoeveelheid saus op onze frietjes deed – een zaak van staatsbelang! De snacks waren mooi gebakken maar onze frietlover was niet erg te vinden voor de Bicky burger. Volgens onze frietlover was het broodje een beetje taai langs de zijkant (hoewel de binnenkant zacht was) en miste hij het échte Bicky broodje.
 • Prijs/kwaliteit: 7/10
  Over het algemeen kunnen we leven met de prijs die we betaald hebben voor al dit lekkers, al hadden we liever iets minder betaald voor de Bicky burger. Indien de Bicky burger compleet volgens de regels van de kunst was gemaakt (dus inclusief het echte Bicky broodje), waren we wat milder geweest.
  Edit: de frituuruitbaters lieten ons weten dat ze wel degelijk gebruik maken van échte Bicky broodjes, hetgeen bevestigd werd door hun leverancier. Wij waren niet op de hoogte van Bicky broodjes zonder zaadjes en hadden ons dus beter moeten informeren, waarvoor onze excuses!
 • Klantvriendelijkheid: 8/10
  Absoluut niets negatiefs te vertellen over het enthousiasme of de klantvriendelijkheid van de uitbater. De zaak was niet erg levendig maar dat kunnen we ook moeilijk verwachten in zo’n kleine dorpse zaak tijdens een donderdagmiddag.

Adres en openingstijden
Achterstraat 52
2520 Oelegem
+32 489 47 06 91

Maandag          GESLOTEN
Dinsdag                                                     17u00 – 22u00
Woensdag       12u00 – 13u30                17u00 – 22u00
Donderdag      12u00 – 13u30                17u00 – 22u00
Vrijdag             12u00 – 13u30                17u00 – 22u00
Zaterdag          12u00 – 13u30                17u00 – 22u00
Zondag                                                      17u00 – 22u00

This entry was posted in Antwerpen, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s