Frit & zo!?! ***

 • Tijdstip: 20u55 – 21u05, weekend
 • Aantal klanten voor ons: 2
 • Zitplaatsen: langs buiten lijkt het een redelijke kleine frituur te zijn maar eens je binnen bent, kan je kiezen uit een ruim aantal zitplaatsen, verdeeld over twee delen. Voorin de zaak zijn er een twintigtal zitplaatsen (tafels en een toog), naast de ‘besteltoog’ staan er nog enkele ruime tafels die ruimte bieden aan minstens acht personen.
 • Assortiment: we hadden de indruk dat we hier een veel ruimere keuze hadden dan in een doorsnee frituur. Naast de typische frituursnacks en hun specialiteiten (stoofvlees(saus), verse tartaar, etc.) verkopen ze ook broodjes, slaatjes en zelfs gebraden kippen!

Bestelling
Mini (€1,90) met verse tartaar (€0,70), kleintje (€2,30) met verse tartaar (€0,70), mini (€1,90) en mini (€1,90) met stoofvleessaus (€1,20) en mayonnaise (€0,60).

Mini met verse tartaar en kleintje met verse tartaar

Mini met verse tartaar en kleintje met verse tartaar

Mini en mini met stoofvleessaus en mayonnaise

Mini en mini met stoofvleessaus en mayonnaise

Goulashkroket en megamix.

Megamix en goulashkroket

Megamix en goulashkroket

Bicky burger (€2,50).
Frit & Zo - Bicky

 • Smaak: 8/10
  Allereerst zouden we willen zeggen hoe spijtig we het vinden dat zo veel frituristen tegenwoordig de moeite niet meer doen om te vragen of er zout mag op de frietjes. We weten toch allemaal dat frietjes en zout onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, toch? Nu ja, deze frietjes waren zelfs lekker zonder zout! Ze waren perfect gebakken, waren heerlijk krokant vanbuiten en lekker zacht en smeuïg vanbinnen. Toen we de verse tartaarsaus proefden, begonnen we net geen vreugdedansje te doen. Eindelijk konden we nog eens smullen van échte goed en versgemaakte tartaar; er zaten zelfs kappertjes in deze saus (wat veel frituristen wel eens durven te vergeten), hoera! Ook de vleessnacks en Bicky burgers konden ons bekoren. Wel nog een klein puntje van kritiek: de broodjes van de Bicky burgers waren veel te groot voor de burgers. Spijtig, want anders konden we hier spreken over een van de beste Bicky’s die we al gegeten hebben (perfecte hoeveelheid saus op het broodje!). De stoofvleessaus daarentegen was volledig in orde en smaakte goed af.
 • Prijs/kwaliteit: 8/10
  Ook hier kunnen we niet over klagen. Voor een bestelling voor vier personen waren we amper een goede 21 EUR kwijt, daar kan je niet voor sukkelen, toch? Ook schrokken we van de prijs van de verse tartaar – wij zouden hier graag het dubbele voor betaald hebben. Daarnaast viel de lage prijs van de Bicky burger op. De lage prijzen van het vlees en de sausjes compenseren ze dan weer wel door een tikkeltje meer aan te rekenen voor de frietjes (in vergelijking met de gemiddelde frituur).
 • Klantvriendelijkheid: 7,5/10
  We werden bediend door zowel een jonge twintiger als een iets oudere vrouw – beiden waren zeer vriendelijk en beleefd, al was er voor de rest weinig interactie. Toegegeven, dat is geen noodzaak maar het is toch steeds fijn om een babbeltje te slaan terwijl je staat te wachten op je lekkernijen.

Adres & openingstijden
Liersebaan 24
2240 Zandhoven
+32 3 484 56 96

Maandag               16u30 – 22u00
Dinsdag                 GESLOTEN
Woensdag              11u00 – 13u30               16u30 – 23u00
Donderdag             11u00 – 13u30               16u30 – 23u00
Vrijdag                   11u00 – 13u30               16u30 – 24u00
Zaterdag                11u30 – 13u30               16u30 – 24u00
Zondag                   11u00 – 22u00

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s